Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Spectakelstuk eindigd onbeslist: JO19 knokt zich terug en pakt punt in slotfase.

26 april 2024 12:45

Chevremont en FC Landgraaf hebben donderdag avond in een waar spectakelstuk gelijk gespeeld. Op Sportpark D’r Kaffeberg werd het 3-3. Raf Struijk en Jesse Hellebrand (2x) scoorden voor Chevremont.

Chevremont was vastbesloten en begon goed aan de wedstrijd.  De junioren probeerde via de vleugels gevaarlijk te worden maar het waren de snelle aanvallers van FC Landgraaf die profiteerde van een dekkingsfout achterin bij Chevremont. Tot verbazing van de landgraafse doelpuntenmaker zelf zag hij zijn punter buiten bereik van doelman Aryan vallen: 0-1. Chevremont ging direct opzoek naar de gelijkmaker maar lieten een aantal kansen onbenut. Een vrije trap werd door verdediger Benny in eigen doel gekopt: 0-2 . Chevremont was absoluut niet de mindere partij en beide partijen kregen kansen. Uiteindelijk was het Raf Struijk die vlak voor rust de aansluitingstreffer scoorde:1-2.

na rust kwamen er aan aantal 'verse' krachten binnen de lijnen waaronder spelers van de JO16 en trok Chevremont, onder leiding van aanvoeder Kenzo ten aanval. Met de aanvallend ingestelde spelers 'Hellie, Diego, Raf en Kane ging men op jacht naar de gelijkmaker. Kansen kwamen er maar gescoord werd aan de andere kant.  Door de aanvallende speelstijl kwam er voor FC Landgraaf  meer ruimte. Een behendige actie en niet goed ingrijpen van de defensie bracht de stand op 1-3.  De wedstrijd leek in het slot te vallen, maar wie dat dacht kwam bedrogen uit.  Een goede pass van Kenzo bracht Hellie in stelling die fraai afronde in de lange hoek: 2-3. Het "alles of niets" offensief was begonnen. Beide teams kregen kansen. Zo trof Landgraaf de lat en redde doelman Aryan een aantal keer prima. Raf Struijk trof de paal en schoot kane net over het doel. Uiteindelijk kreeg Chevremont toch loon naar werken als Hellie in blessuretijd de 3-3 binnen schiet.  Chevremont krijgt zelfs nog een levensgrote kans om alsnog de drie punten te pakken maar de inzet van Raf  wordt van kortbij over de lat geschoten. Eindstand van dit mooie voetbalgevecht: 3-3