Chevremont.jpg

Welkom bij de oudste voetbalclub van Kerkrade

Wil jij je inschrijven bij onze vereniging?
Dan heten we je van harte welkom!

Wil jij meer weten over onze huisregels? Kijk dan bij Club Info
Hieronder de contributiebedragen en de procedure om lid te kunnen worden.
Contributiebedragen seizoen 2017-2018:
Senioren spelend lid (18+): € 19,50 per maand
Senioren niet-spelend lid:   €   8,50 per maand
Veteranen:                             € 13,50 per maand
Junioren spelend lid (18-):   € 15,50 per maand

Procedure Inschrijving
Als je bij ons inschrijft moet je rekening houden met de volgende punten:
* Wij heffen maandelijks contributie via een machtiging tot automatische incasso. Zonder machtiging tot automatische incasso nemen we het aanmeldformulier niet in behandeling. De machtiging kun je invullen op bladzijde 2 van het aanmeldformulier.
* Ga je wedstrijden spelen en heb je nog niet bij een andere club gespeeld? Dan dien je bij je inschrijving een pasfoto in te leveren. Je levert de pasfoto samen met het aanmeldformulier in.
* Is het nieuwe lid 14 jaar of ouder? Neem bij aanmelding een geldig legitimatiebewijs mee.
* Inschrijfgeld € 10,00
Het inschrijfgeld betaal je bij inlevering van het aanmeldformulier (en pasfoto).

Je kunt je aanmelden op dinsdag of donderdag tussen 18.00 uur en 19.00 uur bij Frits Janssen in de kantine.

Het aanmeldformulier is verkrijgbaar in de kantine.

Inschrijvingen nemen wij alleen in behandeling nadat wij het inschrijfgeld hebben ontvangen.
Na ontvangst van het inschrijfgeld controleren wij of alle gevraagde documenten (volledig ingevuld) zijn ontvangen.
Het bestuur beslist uiteindelijk over je toelating als lid.

Voor vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen via info@vvchevremont.nl