Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Chevremont laat zege tegen sv Someren uit handen glippen

3 maart 2024 21:30

vV Chevremont heeft na vier nederlagen op rij de neerwaartse spiraal weten te doorbreken. Op een zonnig sportpark D'r Kaffeberg werd met 3-3 gelijk gespeeld tegen sv Someren.

Hoewel er niet verloren werd zal het gelijkspel wel als een nederlaag hebben gevoeld voor de mannen van trainer Rene Trost. Na 70 minuten stond er namelijk nog een ruime 3-0 voorsprong op het scorebord.

Chevremont kwam vlak voor rust op voorsprong door een fraai doelpunt van Ashwin Thiyegesu nadat Someren aan de andere kant al wat kansen onbenut had gelaten.

Na Rust ging Someren op zoek naar de gelijkmaker maar vond de uitstekend keepende Twan Roex op
zijn pad. Voor Chevremont was het Tim Blattler die juist wel raad wist met een geboden kans om te
Scoren en ronde heel beheerst af na een goed uitgevoerde tegenaanval. 2-0.  Someren zocht met man en macht naar de aansluitingstreffer en gaf achterin meer ruimte weg, de snelle Calvin Romer profiteerde van de ruimte bij Someren achterin: 3-0

Chevremont leek op weg naar een belangrijke overwinning maar zag Someren in buitenspelpositie de 3-1 scoren.  Even leek Tim Blattler het duel alsnog in het slot te gooien door de 4-1 aan te tekenen maar de treffer werd geannuleerd wegens buitenspel.  De jacht van Someren op het doel
Van Twan Roex werd geopend en helaas voor Chevremont met succes. Na de aansluitingstreffer (3-2) wist Roex nog een aantal inzetten goed te pareren maar moest zich vlak voor tijd alsnog geslagen geven. Eindstand 3-3
Bron: 📸 Peter Trompetter