Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Topper in de 1e klasse: JO11-1 wint Derby van Kerkrade-West

2 december 2023 13:15

Chevremont JO11-1, uitkomend in de 1e klasse heeft vandaag in een spannend duel ‘buurman’ FC Kerkrade West JO11-1 verslagen. Op Sportpark D’r Kaffeberg werd het 4-2 voor de jeugdtalenten in blauw-wit.

De eerste helft waren beide teams gelijkwaardig en kregen beide teams kansen. Uiteindelijk stond een 2-2 ruststand op het scorebord.

Na rust was Chevremont de betere partij maar ondanks het betere spel leek de wedstrijd in een gelijkspel te eindigen. Leek! want het was Juul Smits die een vrije trap van grote afstand hard in de hoek schoot: 3-2.

FCKW ging op zoek naar de gelijkmaker maar de solide defensie van Chevremont weigerde daaraan mee te werken. Vlak voor tijd werd aan alle onzekerheid een einde gemaakt: 4-2