Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Winnend Chevremont JO19 ziet ziekenboeg volstromen

4 november 2023 20:45

Chevremont JO19 moest in de tweede speelronde van de competitie op bezoek bij “buurman” FC Landgraaf. In een spannend voetbal gevecht trok ‘Olympia’ uiteindelijk aan het langste eind: 2-3

Chevremont reisde al zeer gehavend af naar Landgraaf en zag ook nog voor de aftrap een speler geblesseerd afhaken.

Ondanks de tegenslagen begonnen de blauw-witten goed aan de wedstrijd en waren ze de betere partij. Halverwege de eerste helft stond er dan ook een verdiende 0-2 voorsprong op het scorebord. Eerst was het Luca Hinzen die na een goed lopende aanval beheerst afrondde. Daarna was het Samuel Nygaard die een hoekschop Bij de eerste paal kon binnen werken. Regisseur op het middenveld Marlon Haeren moest noodgedwongen geblesseerd het veld verlaten en FC Landgraaf kwam vlak voor rust terug in de wedstrijd. 1-2

na rust wederom tegenslag voor Chevremont. Nadat Anas al geblesseerd in de kleedkamer was achter gebleven was Raf Struijk het 'volgende slachtoffer' van het blessureleed en moest noodgedwongen het veld verlaten.  Inmiddels was 'met 11 spelers kunnen spelen' prioriteit nummer 1 geworden en kwam landgraaf op wel heel gemakkelijke wijze op gelijke hoogte. Na inschattingsfout en vervolgens uitglijden van de verder uitstekende spelende doelman Aryan lag de 2-2 in het net.  Maar het team toonde veerkracht en werkte keihard en voor iedere meter. Uitgerekend Jari Leurs, die eigenlijk niet kon spelen vanwege een blessure schoot een vrije trap van ver af binnen en bepaalde uiteindelijk de eindstand op 2-3.