Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Chevremont JO19 wint moeizaam bij Alfa Sport, bizarre Rode kaart verzorger Chevremont.

30 september 2023 19:30

Geen hele of halve competities meer bij de jeugdafdeling. De knvb heeft de competitie van de jeugd ingedeeld in vier fases. De JO19, momenteel koploper in de 3e klasse won vanmiddag moeizaam maar verdiend met 1-2 bij Alfa Sport.

Chevremont dat met een nagenoege fitte selectie afreisde na Schinnen was de bovenliggende partij. Het duurde echter zo'n 20 minuten voordat de openingstreffer zich liet aantekenen. Na een aantal
goede mogelijkheden onbenut te hebben gelaten werd een voorzet niet goed verwerkt door de doelman van Alfa Sport waardoor Marlon de bal beheerst in het doel kon werken. 0-1

Chevremont was zonder groots te spelen de betere partij maar had het vizier niet op scherp staan.

2e helft

in de tweede helft speelde het fysiek sterke Alfa Sport met wat meer durf. Uiteindelijk moest Chevremont de 1-1 incasseren.

Chevrenont bleef knokken en ging op jacht naar de nieuwe voorsprong.  Na een goede combinatie werd de bal op de achterlijn goed voorgegeven door Jari en kon Jesse de bal bij de tweede paal intikken 1-2.

bizarre Rode kaart

20 minuten voor het einde van de wedstrijd mocht Chevrenont  "verzorger" René inrukken met Rood op zak!  De "verzorger" spoedde zich naar een geblesseerde speler die op het eerste oog ernstig geblesseerd was geraakt. De scheidsrechter weigerde het spel stil te leggen voor verzorging. Toen het spel onderbroken was toonde de scheidsrechter zich onverbiddelijk.. direct Rood voor de verzorger!

Drie punten

vlak voor tijd stelde doelman Aryan de drie punten veilig door een fraaie vrije trap uit de kruising te tikken. Zwaar bevochten maar de drie punten gaan mee naar de Kaffeberg. Aanstaande donderdag speelt Chevremont JO19 de uitwedstrijd bij de Leeuw. Aanvang 20.15 uur