Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Chevremont na ruime zege naar de finale van de beker.

2 mei 2023 23:30

Chevremont heeft wederom voor een stunt gezorgd in het bekertoernooi. In de halve finale werd Hvch uit de vierde divisie met maar liefst 5-2 verslagen.

olympia schoot letterlijk uit de startblokken.
binnen de 20 minuten tilde het de
tussenstand naar 3-0 door
doelpunten van Brian Jacobs (2x) en Calvin Römer. Vlak voor rust scoorden De gasten de aansluitingstreffer waardoor we met een 3-1 voorsprong aan de thee gingen.

na rust gingen de gasten op zoek naar de tweede treffer maar het was wederom Calvin Römer die 20 minuten voor t einde van de wedstrijd het duel in het slot gooide. Ons Talent Duncan Didden bracht sportpark D'r Kaffeberg helemaal in extase door op fraaie wijze de 5-1 op het scorebord te zetten. Alleen op de doelman af omspeelde hij de goalie on vervolgens simpel de bal in het doel te deponeren. In blessuretijd kreeg Hvch nog een strafschop waardoor de eindstand op 5-2 werd gebracht.

Op 18 mei (Hemelvaartsdag) ontmoet Chevremont in de Finale sv Meerssen.