Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

𝐂𝐡𝐞𝐯𝐫𝐞𝐦𝐨𝐧𝐭 𝐢𝐧 𝐬𝐥𝐨𝐭𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞𝐧 𝐨𝐧𝐝𝐞𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐫𝐬𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐤𝐞𝐫𝐰𝐞𝐝𝐬𝐭𝐫𝐢𝐣𝐝

4 september 2022 16:45

Chevremont heeft de eerste bekerwedstrijd op bezoek bij De Ster met 4-3 verloren. Halverwege de eerste helft keken de blauw/witte al tegen een 3-0
Achterstand aan.

Net voor rust verkleinde Luc Roex de achterstand: 3-1. Direct na rust was Tim Blättler het eindstation van een mooi uitgevoerde aanval:3-2
Chevremont ging op jacht naar de gelijkmaker en werd beloond voor een goede tweede helft. Calvin Römer scoorde de verdiende 3-3. In de laatste minuut ging de bal Op de stip en ontstond even onrust binnen de lijnen omdat de overtreding buiten de zestien werd gemaakt. Oude bekende Frank Kamps schoot raak vanaf de stip en zo gingen de drie punten alsnog naar De Ster.