Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

jumbo1.jpglogo.png9.jpgLaeven_Infra_logo1.png

Chevremont 3 kampioen na ruime zege op slotdag competitie.

12 juni 2022 18:45


Chevremont 3 is door een ruime zege in Vaals kampioen geworden. Tegen Rood Groen LVC werd er met 1-4 gewonnen. Rogier Wiertz (2x), Ron Swinckels en Rick Houben scoorden voor Olympia.

Zo'n 150 tot 200 fanatieke olympia supporters vertrokken vanmorgen rond 09.00 uur richting Vaals om daar de mannen van scheidend coach Roy Engelenburg aan te moedigen. Het bleek het startsein voor een echt volksfeest. Nadat eenmaal de titel was binnen gehaald barste het feest los! Vlaggen, vuurwerk en feestende menigte zorgde voor een ware vreugde explosie in het normaal zo rustig en vredig dorpje Vaals. Zelfs de plaatselijke pastoor kwam poolshoogte nemen wat zich daar op de sportvelden afspeelde. Nadat de feestende menigte zich per fiets, auto en bus verplaatsen richting Kaffeberg ging daar het feest tot in late uurtjes door! 

"Dit is Olympia! Dit is vv Chevremont.. trots om te zien hoe de club, bij welk team dan ook zo met elkaar leeft en elkaar steunt en aanmoedigd!" AN ÒS  OLYMPIA!💙" sprak een trotse voorzitter na afloop! 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!