Kaffebergsweg 4
6468AH
KERKRADE
tel. 045-5455032

Chevremont heeft de eerste wedstrijd van de competitie, gelijk gespeeld tegen Sv Deurne. In een redelijk gelijkopgaande eerste helft, waren de kansen schaars. Mirsad Huric kreeg de beste kans van de eerste helft, op aangeven van Daniël Meijer, werd zijn inzet gekeerd door de doelman. En net toen iedereen dacht dat er met een brilstand gerust zou gaan worden, was het schot van afstand door Marvin de Meij, de keeper te machtig (1-0).

In de tweede helft ontstond er een kansrijke situatie voor ons, echter na balverlies stond Deurne razendsnel voor onze goal. Het schot dat van richting veranderd werd, viel in de korte hoek binnen (1-1). Chevremont scoorde vervolgens uit een schitterende aanval, echter de grensrechter vlagde voor buitenspel, waardoor het doelpunt van Daniël werd afgekeurd.

Deurne komt vervolgens tegen de verhouding in zelfs op 1-2, een kopbal beland nog op de paal maar de rebound kon gemakkelijk worden binnengeschoten. Gelukkig voor ons, laat de gelijkmaker (2-2) niet lang op zich wachten. Thijmen van Iersel zijn voorzet valt pardoes bij de tweede paal binnen in de 66e minuut.

Chevremont gaat dan van bank spelen, gooit meer energie in de wedstrijd en vergeet zichzelf in de eindfase een aantal keer te belonen. Daniël (2 x), Tim en Raghmani, zijn echter niet gelukkig in de afronding. Hierdoor blijven we steken op een ietwat teleurstellend gelijkspel.

Volgende week staat de pittige uitwedstrijd tegen Wittenhorst op het programma, dat vandaag hun eerste wedstrijd wist te winnen van Susteren.