Kaffebergsweg 4
6468AH
KERKRADE
tel. 045-5455032

Chevremont heeft vandaag de 2e periode gewonnen, een erg knappe teamprestatie hebben we na de winterstop neergezet. Helaas werd de overwinning vandaag nog diep in blessuretijd uit handen gegeven en moest Chevremont de wedstrijd met 9 man eindigen, nadat scheidsrechter Heuts beide gebroeders Roex met rood van het veld had gestuurd.

Chevremont kwam al vroeg op voorsprong, na de overtreding op Daniël was het Brian die de strafschop onberispelijk binnenschoot, 1-0. Even later kon Tim de score verdubbelen, maar de bal sprong in kansrijke positie te ver van de voet. Aanvoerder Roy Bejas bezorgde ons de voorsprong, om van dichtbij de 2-1 binnen te koppen. Dit was tevens de ruststand, omdat de omhaal van Tim naast de goal vloog.

In de 2e helft kregen we een onterechte penalty tegen, waardoor het al snel gelijk werd, 2-2. Chevremont ging daarna weer op zoek naar de voorsprong en het was Daniël die zijn kopbal knap gered zag worden door de doelman van Wittenhorst, na de voorzet van Eloy. Met nog een klein kwartier te spelen was het Tim, die het eindstation was van een schitterende aanval. Een mooie crossbal van Roy op Daniël, die snelde langs zijn tegenstander en legde de bal breed op Tim (3-2).

Even later werd Twan met rood van het veld gestuurd, door buiten de 16 meter hands te maken. En dus was het nog even billenknijpen, al kreeg Chevremont in ondertal nog de grootste kans. Helaas schoot Brian de bal te wild in vrij voor de goal en nadat Luc ook met rood moest vertrekken, vond de scheidsrechter het nodig om ruim 8 minuten te laten naspelen. Helaas viel de 3-3 diep in blessuretijd en dus moesten we na de wedstrijd afwachten wat concurrent Venlosche Boys gemaakt had.
Gelukkig had bsvlimburgia gewonnen van Venlosche Boys, waardoor we toch winnaar zijn geworden van de 2e periode. Helaas was het niet de vreugde en ontlading die je verwacht bij het winnen van een periodetitel door alles wat er in de slotfase gebeurd was. Echter mogen we trots zijn op dit goede resultaat.

Volgende week start de laatste periode met de uitwedstrijd tegen Venlosche Boys. Met nog 9 wedstrijden te gaan, beloofd het in ieder geval een spannend slot van de competitie te gaan worden.