Kaffebergsweg 4
6468AH
KERKRADE
tel. 045-5455032

Chevremont wint zijn laatste competitiewedstrijd met 5-2 van Sv Deurne. Net als vorige week wint Chevremont opnieuw met dezelfde ruime cijfers.

Het was de vetrekkende Boyd Joosten die al binnen de minuut de openingstreffer maakte, 1-0. Niet veel later maakte Daniël Meijer er 2-0 van, nadat hij de voorzet van Luc Roex beheerst binnenschoot.

Chevremont zat dus op rozen, zeker nadat Eloy Cox er uit een vrije trap 3-0 van maakte. Helaas was een slippertje nodig om Deurne tot 3-1 te laten komen. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft leek Chevremont op zoek naar de definitieve nekslag voor Deurne, echter meerdere kansen werden om zeep geholpen en Deurne kwam via de 3-2 terug in de wedstrijd.

De net ingevallen Rodney Klinkenberg maakte er echter 4-2 van en het slotakkoord was voor Boyd Joosten. Met zijn 2e goal van de middag, werd de eindstand 5-2.

Chevremont speelt a.s. donderdagavond voor de nacompetitie de uitwedstrijd tegen Heeze, in de strijd voor promotie naar de hoofdklasse. De mannen van Chevremont lijken net op tijd klaar te zijn voor de nacompetitie, nu ze de positieve vibe weer te pakken hebben.