Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Chevremont TV (youtube) 

Chevremont - Sporting Heerlen (1-1)

Chevremont 1 (zon)

1 - 1

Sporting Heerlen 1 (zon)

Datum

30 januari 2022 12:00

Accommodatie

Sportpark Kaffeberg
Kaffebergsweg 4
6468AH
KERKRADE
tel. 045-5455032

 
 
Op 20 november speelde Chevremont zijn laatste wedstrijd dit seizoen. Er volgde wederom een onzekere periode, waarin er slechts beperkt getraind kon worden. Daar lijkt nu gelukkig een eind aan te komen en vandaag stond er eindelijk weer eens een wedstrijd op de planning. Thuis tegen Sporting Heerlen werd het 1-1. 
 
Bij Chevremont ontbraken behoorlijk nog wat spelers (ziekte en blessures), waardoor het vooraf puzzelen was. In de eerste helft waren we erg slordig aan de bal en we kwamen onnodig op een 0-1 achterstand. De spitsen werden onvoldoende aan het werk gezet, waardoor grote kansen uitbleven in de eerste helft. 
 
In de tweede helft waren we agressiever en creëerde we meer mogelijkheden. Eerst was het Boyd Joosten die zijn inzet gered zag worden door de doelman van Sporting Heerlen. Daarna was het Daniël Meijer die met het hoofd de gelijkmaker binnen kopte, uit een goede voorzet van Melvin Senden. Chevremont ging op zoek naar de winnende goal en werd steeds sterker. Helaas vergat Tim Blättler de trekker over te halen, één op één met de keeper was zijn lobje een makkelijke prooi voor de doelman. 
 
Na één oefenwedstrijd start volgende week alweer de competitie, met een inhaalwedstrijd uit tegen het sterke SV Venray. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!