Wittebrugweg 3
5961NJ
HORST
tel. 077-3983302

Chevremont heeft de inhaalwedstrijd tegen Wittenhorst onnodig verloren. In een gelijkopgaande eerste helft, wist Wittenhorst uit één van de spaarzame momenten halverwege de eerste helft op voorsprong te komen (1-0). Chevremont kreeg ook in de eerste een aantal mogelijkheden, maar wist het voor rust niet meer te scoren.

In de tweede helft een oppermachtig Chevremont, dat goed voetbal op de mat legde. Het was Brian Jacobs die zijn 1ste vrije trap van grote afstand nog over getikt zag worden door de doelman. Maar na 60 minuten zag hij zijn vrije trap via een een been van een verdediger van Wittenhorst in de goal zag verdwijnen (1-1).

Chevremont ging op zoek naar de winnende goal, zette Wittenhorst met de rug tegen muur en het was wachten op de winnende treffer. Die viel maar niet, ondanks het grote veldoverwicht.

In de 88e minuut een lange bal van Wittenhorst die weggewerkt kon worden door onze verdediging, dit gebeurde niet, waardoor de spits van Wittenhorst nog aan de bal kon komen voordat Twan Roex de bal kon oprapen. Als gevolg hiervan een strafschop, die werd benut door Wittenhorst (2-1).

Chevremont ging nog op zoek naar de meer dan verdiende gelijkmaker, Eloy Cox schoot de bal zelfs nog tegen de lat.  Wittenhorst wist echter stand te houden in de resterende minuten, waardoor we ondanks onze beste tweede helft van dit seizoen tegen een onnodige nederlaag opliepen.

Het vertoonde spel moet vertrouwen geven, maar daar kopen we vanavond niets voor. Volgend weekend een vrij weekend en op zaterdag 20 november kunnen onze mannen zich revancheren in de thuiswedstrijd (aanvang 18.30 u)  tegen Veritas @ de kaffeberg.