Chevremont - Sportclub `25 (eindstand 3-3)

Datum

4 juli 2021 11:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag na 10 maanden dan eindelijk weer eens een wedstrijd. Chevremont speelde met de nieuwe selectie voor komend seizoen thuis tegen Sportclub`25.

Ondanks het gemis van een aantal spelers (vakanties en werkgerelateerd), was gelijk te zien dat we een goede kwalitatieve selectie hebben. Een aantal nieuwe spelers maakte vandaag voor het eerst hun opwachting, Luc Roex, Roan Schlupp, Bo Blankenhagen (K), Calvin Pötgens (K) en de teruggekeerde Rodney Klinkenberg, Marvin de Meij en Tim Blättler. Ook was jeugdspeler Duncan Didden voor het eerst bij de selectie, de jeugdspeler speelde uiteindelijk nog 25 minuten verdienstelijk mee.

Chevremont begon voortvarend aan de wedstrijd en kreeg in de beginfase gelijk een aantal goede mogelijkheden om de score te kunnen openen. In de eindfase waren we nog net niet scherp genoeg. Maar na een schitterende aanval waarbij Tim de goed opgekomen Thijmen wist te bereiken, was het Brian die de trekker mocht overhalen voor de 1-0.

Chevremont leek de wedstrijd te controleren in deze fase, maar Sportclub`25 komt plots terug in de wedstrijd (1-1). Het is Daniël die vervolgens eerst de penalty goed uitlokt, om hem vervolgens zelf de bal van 11 meter in de kruising te schieten (2-1). Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft waarin beide teams de nodige wissels doorvoerde, was het spelbeeld aardig in evenwicht. Chevremont vergroot vervolgens de voorsprong, door een mooie assist van Eloy op Daniël, die met het hoofd voor de 3-1 zorgde na 65 minuten spelen.

Hiermee leek de wedstrijd gespeeld, echter Sportclub`25 gaf zich niet zomaar verloren en kwamen 10 minuten voor tijd met een mooie aansluitingstreffer, 3-2. In de eindfase van de wedstrijd zaten er een aantal spelers wel aardig doorheen. We werden steeds slordiger aan de bal, afstanden werden te groot en Sportclub profiteerde nog met een late tegentreffer, 3-3.

Al met al voor beide teams een leerzame en goede wedstrijd. De kop is eraf en de spelers hebben weer kunnen wennen aan de wedstrijdbelasting. Volgende week zaterdag speelt Chevremont thuis tegen s.v. Meerssen (aanvang: 18.30 u).