Voetbalvereniging Chevremont

Nieuwe sponsoren voor Chevremont, Fides bouw en Dutch beveiliging hoofdsponsor

4 juni 16:15  Chevremont heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Fides Bouw & advies en Dutch beveiliging nemen vanaf komend seizoen samen het hoofdsponorschap voor hun rekening. Beide bedrijven zullen de komende twee seizoenen op het shirt van vv Chevremont staan. meer »

Chevremont ook volgend seizoen in de 1e klasse na winst tegen Volharding

29 mei 21:00  Chevremont speelt komend seizoen wederom in de eerste klasse. Het team van trainer Rene Trost wist zich afgelopen zondag door een verdiende zege tegen Volharding op eigen kracht te handhaven.meer »

Geslaagde seizoensafsluiting ondanks thuisnederlagen 1e en 2e elftallen.

21 mei 8:00  traditiegetrouw Is er na afloop van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen de seizoensafsluiting voor de seniorenafdeling. En ondanks dat zowel het 1e alsmede het 2e elftal thuis verloren kijken we terug op een zeer geslaagde seizoensafsluiting. meer »

Chevremont 2 kampioen na uitzege bij De Leeuw 2.

12 mei 19:00  Het 2e elftal is kampioen geworden in de 3e klasse. De mannen van trainer Jeroen Westerhof wonnen uiteindelijk met 3-4 van de Leeuw 2. Raf Struijk (2x), Ashwin Thiyegesu en Mickey Bouchaut scoorden voor baluw-wit. meer »

20 mei Seizoensafsluiting senioren vv Chevremont

11 mei 20:00  traditioneel wordt het seizoen 'afgesloten' bij de laatste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip. Dat zal ook dit jaar weer het geval zijn; dus noteer 20 mei a.s. alvast in je agenda. Wij zullen uiteraard weer samen bepalen wie zich team, speler/speelster/vrijwilliger & sjtucheliezer van het seizoen 2023/2024 mag/mogen noemen. meer »

Selectie Compleet: Marvin de Mey keert terug bij Chevremont