Voetbalvereniging Chevremont

Chevremont boekt belangrijke zege in de uitwedstrijd tegen SHH.

Gisteren, 15 april 9:30  Chevremont heeft op bezoek bij SHH uit Herten drie hele belangrijke punten behaald. Het werd 4-2 in het voordeel van Olympia. Calvin Romer (2x), Daniel Meijer en Tim Blattler scoorden voor Chevremont. meer »

Jeugdafdeling opzoek naar nieuwe voetbalvriendjes!

12 april 16:30  ⚽️ 𝙒𝙞𝙟 𝙯𝙤𝙚𝙠𝙚𝙣 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙫𝙤𝙚𝙩𝙗𝙖𝙡𝙫𝙧𝙞𝙚𝙣𝙙𝙟𝙚𝙨! 🫵 Onze jeugdafdeling is op zoek naar nieuwe voetbalvriendjes! Diverse teams zijn opzoek naar versterking voor het team! Daarnaast zijn we bezig met het uitbreiden van nieuwe teams in diverse leeftijden. Wil je eerst een keertje mee trainen om te kijken of je het leuk vindt? GEEN probleem! Interesse? Neem dan contact op met onze jeugdcommissie: [email protected]

Weerzien van oud jeugdkampioenen uit 1978

8 april 17:30  Afgelopen weekend was het op sportpark D'r Kaffeberg een weerzien van het B1 team dat in 1978 kampioen werd. Het team haalde tal van herinneringen op en nam een kijkje bij de wedstrijd van de huidige JO16 (voorheen B1) meer »

Chevremont verliest bij sv Deurne na slechte eerste helft