Voetbalvereniging Chevremont - vv Chevremont

Voetbalvereniging Chevremont

Dames1 trainer Pascal Lonij stopt aan het einde van het seizoen.

22 januari 10:00  Dames 1 trainer Pascal Lonij verlaat Chevremont aan het einde van het seizoen. Dat heeft de 30 jarige oefenmeester onlangs bekend gemaakt. meer »

Competitie wedstrijd Chevremont - Minor AFGELAST

21 januari 14:45  De competitie wedstrijd tussen Chevremont en MINOR die gespeeld zou worden op zondag 22 Januari is AFGELAST. Het veld op sportpark D’r Kaffeberg is door de sneeuwval niet bespeelbaar. Wanneer het duel wordt ingehaald is nog niet bekend.

Carnaval op Chevremont: Cv Olympia bestaat 5x 11 jaar

17 januari 16:30  28 januari vind de jaarlijkse carnavals avond plaats van cv Olympia. De carnavalsvereniging van onze voetbalclub beleeft dit jaar een bijzonder seizoen. “D’r elveroad” bestaat namelijk 5x 11 jaar. Naast dit heugelijke feit zijn er dit jaar ook maar liefst vijf jubilarissen!meer »

Ondanks bizarre weersomstandigheden toch een geslaagd weekend.

16 januari 18:30  Afgelopen weekend werd er weer gevoetbald. Ondanks de vele regen en de harde wind blikken we terug op een geslaagd voetbal weekend.meer »

Patrick Wijnhoven wordt de nieuwe assistent-trainer bij Chevremont

7 januari 20:15  Met ingang van het seizoen '23/'24 wordt Patrick Wijnhoven assistent-trainer bij de hoofdmacht van R.k.v.v. Chèvremont. meer »

Rene Trost nieuwe trainer vv Chevremont