Voetbalvereniging Chevremont

Chevremont opent herdenkingspad 'Walk of Olympia'.

Gisteren, 23 oktober 11:45  Chevremont opent op zondag 24 oktober voor aanvang van de wedstrijd Chevremont - Zsv het herdenkingspad 'Walk of Olympia'. In het pad, gelegen tussen de ingang van het sportpark en de kantine, komen tegels te liggen die herinneren aan overleden leden en clubiconen. meer »

166x gelezen

Dit was het weekend: winst voor 1 en 3, 4e veliest nipt en de Dames ongelukkig onderuit.

18 oktober 12:45  Wederom een weekend vol voetbal! Het 3e elftal wist wederom met dubbele cijfers te winnen! Tegen WDZ 5 werd er maar liefst 13 keer gescoord, WDZ deed dat slechts 2 keer: 13-2. De Dames gingen ietwat geflatteerd met 5-1 ten onder tegen de dames van WDZ. de vrouwen van 'os Olympia' hebben momenteel te maken met een overvolle "lappenmand" waardoor er veel basiskrachten niet aan de aftrap konden verschijnen.meer »

144x gelezen

Chevremont wint ook uit bij Susteren: 0-2

17 oktober 16:15  Chevremont heeft ook de derde competitie wedstrijd weten te winnen. Bij Susteren werd het 0-2. Daniël Meijer en Eloy Cox scoorden de doelpunten. meer »

221x gelezen

Chevremont wint thuis van Geldrop: 2-1

10 oktober 16:00  Chevremont heeft de tweede thuis overwinning op rij geboekt. Op een zonnig sportpark D’r Kaffeberg werd Geldrop met 2-1 verslagen. Tim Blättler en Rodney Klinkenberg scoorden voor de blauw-witten. meer »

296x gelezen

Koop nu ook ONLINE loten en steun onze jeugdafdeling!

7 oktober 16:15  De grote clubactie is weer begonnen en nu is het ook mogelijk om online loten te kopen! Hiermee steunen jullie de JEUGDAFDELING van onze vereniging Chevremont! klik op de link en Vul de gegevens in. Vul tevens de naam van de jeugdspeler in waar je de loten van wilt kopen! Je ontvangt nadat je de gegevens hebt in gevuld een e-mail. De leden die de meeste loten verkopen winnen mooie prijzen! ALVAST BEDANKT voor het steunen van onze jeugdafdeling! 🙏🏼💙 meer »

65x gelezen

Dit was het weekend: 3e en 4e elftal winnen, Damesteam helpt de jeugdafdeling.

4 oktober 15:15  Alleen wedstrijden voor het 3e en 4e elftal afgelopen weekend. En wederom werd er door beide teams gewonnen! ‘ Het derde’ schoot met scherp en vermorzelde Eikenderveld 3 met maar liefst 15-2! Het ‘vierde’ zegevierde in de “stadsderby” tegen KVC 4 uitslag: 2-4 Het eerste, tweede en de Dames waren om uiteenlopende reden afgelast. meer »

232x gelezen