Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Chevremont TV (youtube) 

Voetbalvereniging Chevremont

Extra informatie hervatten competitie voetbal, toeschouwers weer welkom!

Gisteren, 28 januari 11:45  Beste leden en supporters, We mogen weer ‘gaan voetballen’ en de competities worden weer hervat! Ook mogen er weer toeschouwers aanwezig zijn bij de trainingen en wedstrijden. Dit is natuurlijk zeer goed nieuws, echter zijn er helaas wel nog steeds een aantal regels/maatregelen waar iedereen zich aan dient te houden! meer »

22x gelezen

⏱ 𝙀𝙭𝙩𝙧𝙖 𝙏𝙞𝙢𝙚! "in gesprek met voetbalster en trainster Melissa Kemmerling!"

17 januari 14:15  ⏱𝙀𝙭𝙩𝙧𝙖 𝙏𝙞𝙢𝙚! is de nieuwe rubriek op onze website. In deze rubriek gaan we in gesprek met onze leden en kijken verder dan alleen het voetbal! Voor deze eerste editie spraken we met de 22 jarige Melissa Kemmerling, Voetbalster bij de Dames en trainster bij onze jeugdafdeling. meer »

215x gelezen

Sportpedagoog Mik Hendrix blijft bij voetbalvereniging Chevremont

17 januari 11:45  Sportpedagoog Mik Hendrix blijft bij Chevremont. De 21 jarige studente zal vanaf het seizoen 2022/2023 'in dienst treden' binnen de jeugdafdeling van onze club. De samenwerking wordt dus nu verlengt nadat beide partijen de stageperiode als zeer succesvol hebben ervaren.meer »

209x gelezen

ᴏᴘʀᴏᴇᴘ ᴀᴀɴ ᴀʟʟᴇɴ.. 📣 ꜱᴀᴍᴇɴ ᴍᴀᴀᴋᴛ ᴏɴꜱ ꜱᴛᴇʀᴋ! 💙 Informatie delen is belangrijk

10 januari 13:30  Beste leden, Het feit dat al welhaast 2 jaar de maatschappij en de vrijetijdsbestedingen ontwricht zijn zorgt er o.a. voor dat ook op belangrijke informatie vaak niet tijdig of zelfs helemaal niet geanticipeerd wordt. Ook wij als bestuur maken ons daardoor helaas 'schuldig' aan het verzuimen aandacht te geven aan gebeurtenissen die er toe doen. Voor het verleden bieden wij daarvoor onze excuses aan, maar voor de toekomst willen wij dat persé voorkomen. meer »

114x gelezen

Billa Meisters overleden

6 januari 8:30  Met grote verslagenheid delen wij u mede dat gisteren, op haar 84ste verjaardag, ‘onze’ Billa Meisters is overleden. Billa was een bekend gezicht binnen onze club. Niet in de laatste plaats omdat ze vele jaren op allerlei gebieden vrijwilligster was. Vrijwilligster bij Chèvremont maar ook elders, zoals bij de Luckerheidekliniek, kon er altijd een beroep op haar worden gedaan. meer »

271x gelezen

De bal gaat weer rollen: Vanaf dinsdag 11 januari Starten de trainingen voor de jeugdafdeling

5 januari 12:00  Vanaf dinsdag 11 januari is tot 20.00 uur buitensporten voor de jeugd weer toegestaan. Dat heeft het kabinet bekend gemaakt. Dit betekend dat onze jeugdafdeling weer 'door de week' mag gaan trainen.meer »

93x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!