Voetbalvereniging Chevremont

Trots op onze jeugd! 14 jarige Jelle Habets maakt debuut als scheidsrechter

19 juni 16:00  Ontzettend trots! Dat zijn wij als vereniging op onze eigen Jeugd! Vanmorgen (zaterdag) heeft de 14 jarige Jelle Habets, speler van onze JO15-1 zijn ‘debuut’ gemaakt als scheidsrechter/spelbegeleider! meer »

Talentvolle doelman kiest voor vv Chevremont

16 juni 10:15  Chevremont heeft zich voor het verstrijken van de ‘overschrijvingstermijn’ weten te versterken met de talentvolle doelman Calvin Pötgens (21).meer »

Zeer geslaagd “onderling” miniveld toernooi

13 juni 17:30  Zeer geslaagd “onderling miniveld toernooi” De senioren afdeling mag ook weer voetballen! Al is het wel nog alleen ‘onderling’.meer »

Volg jij ons al op social media?

7 juni 21:00  Vast en zeker heb je het wel al gezien, maar onze voetbalvereniging is ook te vinden op social media! Volg ons via vvChevremont.nl, Facebook, Instagram en YouTube.meer »

De nieuwe RIVM richtlijnen vanaf 5 Juni 2021

7 juni 9:15  Beste Leden, Om jullie op de hoogte te houden m.b.t. de wijzigingen van de RIVM richtlijnen, willen wij jullie hierover informeren. meer »

Jeugdafdeling: programma van deze week