Voetbalvereniging Chevremont

Selectie nieuws: nieuwkomers en de spelers die ons verlaten.

1 juli 20:00  Het seizoen is ten einde, de overschrijvingsperiode gesloten en de vakantie periode aanstaande.. Dit betekend dat ook bij Chevremont een aantal spelers hun 'geluk' ergens anders gaan zoeken, juist een stapje 'terug' doen of terug keren op hun 'oude nest'. In ieder geval willen we iedereen die, om wat voor redenen ook, onze club gaat of al heeft verlaten heel veel succes en plezier wensen en hartelijk bedanken voor de getoonde inzet het afgelopen jaar of jaren!meer »

Grote seizoensafsluiting jeugdafdeling op 25 juni.

15 juni 11:00  𝙎𝙚𝙞𝙯𝙤𝙚𝙣𝙨𝙖𝙛𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙞𝙣𝙜 𝙟𝙚𝙪𝙜𝙙! Zaterdag 25 juni sluiten we gezamenlijk het seizoen af! Net als vorig jaar zullen alle teams in het blauw en wit(wedstrijdtenue )deelnemen aan onze 𝙎𝙚𝙞𝙯𝙤𝙚𝙣𝙨𝙖𝙛𝙨𝙡𝙪𝙞𝙩𝙞𝙣𝙜! Ook Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa en/of oma.. iedereen is van harte welkom!! Ook hebben we de verkiezing van speler, team, keeper en trainer van het jaar!! Dus dit mag je niet missen!! ʜᴇʏᴊᴀ ʜᴇʏᴊᴀ ʜᴇɪ ɪꜱ ᴅᴇ ᴊᴇᴜɢᴅ ᴠᴀ ᴏʟʏᴍᴘɪᴀ!!💙

Chevremont 3 kampioen na ruime zege op slotdag competitie.

12 juni 18:45  Chevremont 3 is door een ruime zege in Vaals kampioen geworden. Tegen Rood Groen LVC werd er met 1-4 gewonnen. Rogier Wiertz (2x), Ron Swinckels en Rick Houben scoorden voor Olympia. meer »

kerkraadse sport en onderwijs komen samen op Sportpark d'r Kaffeberg

11 juni 17:00  Basisschool st.Ursula heeft deze keer tijdens haar jaarlijkse sportdag de kerkraadse sport en het onderwijs korter bij elkaar weten te brengen. Op sportpark d'r Kaffeberg, de thuisbasis van voetbalvereniging Chevremont, gaven een aantal verschillende sportclubs kinderen een kans te ontdekken welke sport ze leuk vinden. meer »

Seizoen voorbij na blamage in de de nacompetitie

10 juni 7:45  Het seizoen van Chevremont 1 zit erop. Gisteren (donderdag 9 juni) werd er wederom met ruime cijfers verloren. Voor de nacompetitie ging chevremont op bezoek bij RKSV Heeze met maar liefst 6-1 onderuit. meer »

Gezellige Seizoensafsluiting Senioren, vrijwilligers bedankt.

7 juni 8:30  Na afloop van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen heeft de seizoensafsluiting voor de senioren plaats gevonden. In een gezellig Olympiahome mocht het vierde elftal de prijs 'team van het jaar' in ontvangst nemen. Myra Charlier van de Dames1 mag zich 'speelster van het jaar' noemen en Bjorn Vonken werd de vrijwilliger van het jaar. meer »