Voetbalvereniging Chevremont

Extra informatie hervatten competitie voetbal, toeschouwers weer welkom!

Gisteren, 28 januari 11:45  Beste leden en supporters, We mogen weer ‘gaan voetballen’ en de competities worden weer hervat! Ook mogen er weer toeschouwers aanwezig zijn bij de trainingen en wedstrijden. Dit is natuurlijk zeer goed nieuws, echter zijn er helaas wel nog steeds een aantal regels/maatregelen waar iedereen zich aan dient te houden! meer »

22x gelezen

⏱ 𝙀𝙭𝙩𝙧𝙖 𝙏𝙞𝙢𝙚! "in gesprek met voetbalster en trainster Melissa Kemmerling!"

17 januari 14:15  ⏱𝙀𝙭𝙩𝙧𝙖 𝙏𝙞𝙢𝙚! is de nieuwe rubriek op onze website. In deze rubriek gaan we in gesprek met onze leden en kijken verder dan alleen het voetbal! Voor deze eerste editie spraken we met de 22 jarige Melissa Kemmerling, Voetbalster bij de Dames en trainster bij onze jeugdafdeling. meer »

215x gelezen

Sportpedagoog Mik Hendrix blijft bij voetbalvereniging Chevremont

17 januari 11:45  Sportpedagoog Mik Hendrix blijft bij Chevremont. De 21 jarige studente zal vanaf het seizoen 2022/2023 'in dienst treden' binnen de jeugdafdeling van onze club. De samenwerking wordt dus nu verlengt nadat beide partijen de stageperiode als zeer succesvol hebben ervaren.meer »