Chèvremont stelt trainer Rob Pierik op non-actief.

23 mei 2023 21:30

Voetbalvereniging r.k.v.v. Chèvremont heeft per direct afscheid genomen van trainer Rob Pierik en diens assistent Rick Merken. De club grijpt om uitsluitend sportieve redenen dit middel aan in een ultieme poging het tij alsnog te keren.

Men bezet momenteel de voorlaatste plaats op de ranglijst en heeft zelfs directe handhaving niet meer in eigen hand.
De kans is derhalve groot dat men via de nacompetitie handhaving zal moeten veiligstellen en dat noopte het bestuur tot deze maatregel in extremis. De verantwoordelijken weten om de hevigheid van dit besluit maar zijn overtuigd in deze in het belang van het team en de club te handelen, hoe pijnlijk dit voor alle betrokkenen ook is. Patrick Wijnhoven, trainer-coach van Chèvremont 2, zal het team in het restant van deze competitie onder zijn hoede nemen.

Ben Paulissen