ᴇᴇɴ ᴡᴏᴏʀᴅ ᴠᴀɴ ᴅᴀɴᴋ ᴠᴀɴ ᴏɴᴢᴇ ᴠᴏᴏʀᴢɪᴛᴛᴇʀ

19 mei 2023 17:15

Als voorzitter is er mij veel aan gelegen dankjewel te zeggen tegen de hele Olympia familie.
Gisteren hebben jullie ons vlaggenschip massaal gesteund en door jullie sportieve optreden en aanwezigheid onze vereniging in heel Limburg positief onder de aandacht gebracht! De beker hebben onze boys helaas niet gewonnen, maar ik weet zeker zij en de hele club wel de sympathie van heel veel mensen!
Dankjewel Olympianen!
Samen sterk, samen voor Olympia 💙🤍
Nu op naar 2 immens belangrijke competitie-overwinningen waar de boys onze steun verdienen en heel hard nodig zullen hebben.
We zullen er weer zijn, maar da’s logisch.⚽️👍

(Foto: Peter Trompetter)