Ondanks bizarre weersomstandigheden toch een geslaagd weekend.

16 januari 2023 18:30

Afgelopen weekend werd er weer gevoetbald. Ondanks de vele regen en de harde wind blikken we terug op een geslaagd voetbal weekend.

Chevremont 1 - RKSV Rood Wit 1.  3-1 (3-0)

ons eerste elftal oefenende zaterdag tegen de 2e klasser uit St. Willebrord. De eerste helft was Chevremont heer en meester. Het duurde even maar uiteindelijk werd de ban gebroken. Na een aantal gemiste kansen volgde een mooie aanval die fraai werd afgerond door Daniël Meijer: 1-0. Even later ging de bal op de stip, Brian Jacobs scoorde vanaf 11 meter: 2-0. Vlak voor rust was het Calvin Römer die met een verwoestend schot de doelman kansloos liet: 3-0. Dit was ook de ruststand.

Na Rust werd het weer alsmaar slechter en slechter. Ook werden de nodigde wissels toegepast. Even leek een offensiefje van Rood-wit resultaat te behalen maar de ingevallen Calvin Pötgens voorkwam met een paar goede reddingen de aansluitingstreffer. Vlak voor tijd was het dan alsnog 3-1. Dit was tevens de eindstand.

Chevremont JO17-1 -  UOW'02/LHC JO19-2.  1-0 (0-0)
onze junioren speelden ook zaterdag een oefenwedstrijd tegen de oudere generatie van UOW/LHC. En dat deden ze zeer verdienstelijk! Op het winderige en natte sportpark D'r Kaffeberg  werd hard gewerkt. Dat werd in de 2e helft beloond door Jari Leurs. De aanvaller schoot de bal prima binnen na een mooie aanval. Hiermee bepaalde hij ook de eindstand: 1-0