Sieb Dijkstra langer bij Chevremont, assistent-trainer Rick Merken vertrekt aan het einde seizoen. - vv Chevremont

4 januari 2023 9:00

Sieb Dijkstra is ook volgend seizoen keeperstrainer bij Chevremont. Sieb is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen op sportpark D’r Kaffeberg. Onlangs werd de samenwerking tussen de vereniging en de keeperstrainer uitgebreid met trainingen voor doelmannen in de jeugdafdeling. Ook deze worden in het nieuwe seizoen voortgezet.

Assistent-trainer Rick Merken vertrekt aan het einde van het seizoen. Merken is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Chevremont. Of hij zijn carrière elders voortzet is niet bekend.