Trainer Rob Pierik vertrekt aan het einde van het seizoen bij Chevremont - vv Chevremont

Trainer Rob Pierik vertrekt aan het einde van het seizoen bij Chevremont

24 december 2022 14:30

Trainer Rob Pierik vertrekt aan het einde van het seizoen bij voetbalvereniging Chevremont. Dat hebben de club en trainer in goed overleg besloten. De oefenmeester is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark D'r Kaffeberg.

Chevremont kijkt tevreden terug  naar de samenwerking en de resultaten van vorig seizoen. Pierik eindigde Afgelopen seizoen  in de top 5 van de eerste klasse en behaalde een periodetitel. Ook dit seizoen zijn de resultaten tot nu toe uitstekend. Op dit moment staat Chevremont op de derde plaats in de eerste klasse C.

Voor de vacature hoofdtrainer bij vv Chevremont voor het seizoen 2023-2024 kunnen Belangstellenden reageren door een e-mail te sturen naar rikengelenburg@vvchevremont.nl