𝐃𝐞 𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐮𝐫 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐬 𝐛𝐢𝐣𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐢𝐧𝐝𝐞, 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐫𝐮𝐠𝐛𝐥𝐢𝐤: - vv Chevremont

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

              
 

𝐃𝐞 𝐟𝐞𝐞𝐬𝐭𝐝𝐚𝐠𝐞𝐧 𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐮𝐫 𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐚𝐚𝐫 𝐢𝐬 𝐛𝐢𝐣𝐧𝐚 𝐭𝐞𝐧 𝐞𝐢𝐧𝐝𝐞, 𝐭𝐢𝐣𝐝 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐫𝐮𝐠𝐛𝐥𝐢𝐤:

23 december 2022 15:45


Beste lid, sponsor, weldoener & supporter van Olympia,

Afscheid
over een paar dagen ligt 2022 alweer achter ons. Het was een jaar met droeve, maar zeker ook mooie en hartverwarmende momenten.
We moesten afscheid nemen van Billa Meisters, Piet Bodelier, Bjorn de Pijper & Joep Pakbeers, allen verdienstelijke Olympia Lui die we missen!

Jeugd
Als we naar onze jeugdafdeling kijken mogen we met gepaste trots vaststellen dat daar op vele vlakken succesvol aan de weg getimmerd is: 
Zo wist men de Parkstadmini's van 1e elftal speler Thijmen van Iersel binnen te halen. Liefst 14 trainers slaagden voor het jeugdtrainers-diploma. Er was sprake van een zó grote toestroom van nieuwe jeugdleden dat er bij sommige teams zelfs en helaas sprake moest zijn van een ledenstop. 
Hoogtepunten afgelopen jaar bij de jeugd waren onder andere dat een aantal van hen de kans kregen met Roda JC in de line-up het veld op te lopen. De geweldige seizoensafsluiting bij de jeugd, welke op enorme belangstelling van jong en oud mocht rekenen. Meest in het oog springend waren echter het feit dat het gelukt is de volledige jeugdafdeling in de traditionele, reeds in ons clublied bezongen, oorspronkelijke outfit witte broek en blauwe trui te steken. Dit met dank aan diverse geweldige sponsoren onder aanvoering van jeugdhoofdsponsor Henk Krützen. Als voetbalclub wil je uiteraard vooral op het veld laten zien de beste te zijn en dat is ons JO 17 team gelukt en daar waren we maar wat trots op!

Senioren
Door de inzet van met name de teams zelf en het bestuur is het ook bij de senioren gelukt het nieuwe clubtenue te verwezenlijken zodat we nu mogen vaststellen dat heel Olympia in het uniforme nieuw gestoken is.
Ook bij de senioren waren de successen niet van de lucht. Ons vlaggenschip streed lange tijd mee om de hoofdprijs, moest echter helaas toezien dat anderen ermee vandoor gingen. Neemt niet weg dat een compliment voor hun prestatie zeker op zijn plaats is, net als dat het geval bij 2 en 4 is overigens. Maar ook hier is uiteindelijk het daadwerkelijk succes aan de eindstreep toch het meest in het oog springend. Ons derde elftal werd in Vaals kampioen. Dit feit op zich was prachtig. Wat mij als voorzitter, en ik weet zeker velen met mij, echter vooral bij zal blijven van deze dag was ondersteuning die onze mannen uit alle geledingen van de club mochten ervaren. Talloze supporters waren met bus, auto's en ja zelfs met de fiets (good old clubiconen Frits Leuchter en Leo Kemmerling) richting Vaals getogen om aldaar de mannen aan te moedigen. Man wat was ik trots, trots op team 3 en op al die supporters.
Ook in de huidige competitie strijden alle seniorenteams weer mee in de kop van de ranglijst en zullen ook de dames straks hoge ogen gaan gooien.

Sociaal 
Wij nemen ook het voortouw op sociaal vlak en willen binnen de Kerkraadse gemeenschap in het algemeen en Kerkrade Oost in het bijzonder ons steentje bijdragen. Zo stelden we afgelopen jaar tijdens de verkiezingen onze kantine als stemlokaal ter beschikking, lieten we de brandweer er oefenen en werden de sportdag en koningsdag van respectievelijk basisschool St. Ursula en de Blokkenberg op onze accommodatie gehouden. Mocht het eendaagse festival Palooza gebruik maken van onze oefenhoek en lieten we korpsen uit de hele wereld tijdens het WMC op onze terreinen oefenen. Kortom; Chèvremont wil meer zijn dan voetbal.
Ook voor eigen leden was er voldoende vertier en waren feesten zoals Sensation White, 't Oktoberfès en Halloween naast de busreis naar een wedstrijd van Schalke 04 highlights in deze. Tijdens de jaarlijkse seizoensafsluiting en het jubileumbal werden vele jubilarissen gehuldigd en werden Myra Charlier speelster-, 't 4e team-, en Bjorn Vonken vrijwilliger van het jaar. Prima keuzes! 

Algemeen
Het jaar in een paar zinnen samen te vatten is welhaast onmogelijk, zeker als je bedenkt dat er afgelopen jaar veel meer gebeurd is dan hetgeen hierboven beschreven. Vele nieuwe vrijwilligers mochten we begroeten. Frans Wetzels en John Sauren deden na talloze jaren afstand van hun vrijwilligersfuncties en trokken we met Sieb Dijkstra de vervanger voor de gestopte Bert Winthagen aan als keeperstrainer. Waren dankzij de mannen van 1 de vriendenloterij en dankzij de kids de grote clubactie enorme successen. Kregen we met Max Charlier een nieuwe stadionspeaker, met Dhr. Pelzer een nieuwe man aan de entree en naast Wiel en Ingrid Souren met Sandra Peelen & Patricia Hausman 2 nieuwe bevlogen krachten in de kantine. Te veel om op te noemen derhalve.

Hoogtepunt
En dan is er tenslotte altijd iets waardoor het jaar heel speciaal en bijzonder wordt en dat was in 2022 het feit dat Frans Wetsels en Joep Laven erelid van de club zijn geworden. Wat deze mannen voor ons club in het verleden, het heden en zeker ook nog in de toekomst doen en gedaan hebben is uitzonderlijk en heel speciaal. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor!

Het bestuur zal zich blijven inzetten. Inzetten om R.k.v.v. Chèvremont de uitstraling en glans te geven die jullie als leden verdienen. Wees trots Olympiaan te zijn. Draag dit uit en help mee als onze doelen te bereiken. 2022 Is bijna om en in 2023 wachten er weer mooie nieuwe uitdagingen en doelen.

Fijne feestdagen mensen en alle, alle goeds voor 2023!

Ben Paulissen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!