Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Chevremont verliest uit bij Wittenhorst

2 oktober 2022 18:45

Chevremont wist vooraf dat het voor een lastige opgave stond, tegen het sterke wittenhorst. In de eerste 10 minuten hadden we het lastig, Twan hield ons op de been. Aan de andere kant waren we vaak te slordig om echt gevaarlijk te worden.

Net toen het leek dat we het verdedigend beter hadden staan, was slordig balverlies van onze kant de aanleiding voor de mooie 1-0 van Wittenhorst. Vlak voor rust viel ook nog 2-0, bij Chevremont dacht iedereen aan buitenspel, maar de scheidsrechter liet doorspelen.

De tweede helft begonnen we goed, Daniël Meijer had de aansluitingstreffer op zijn schoen. Maar bij de voorzet van Tim Blättler kon hij zijn voet onvoldoende achter de bal krijgen. Even later kon Brian Jacobs alleen op de doelman af, maar zijn inzet werd jammerlijk gekeerd door de doelman.