๐—œ๐—ป ๐— ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—บ: ๐™‹๐™ž๐™š๐™ฉ ๐˜ฝ๐™ค๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™š๐™งโœจ

26 april 2022 18:30

In plaats van een jubileumrede op de avond der Jubilarissen ter gelegenheid van zijn 70 jarig lidmaatschap, moet ik u nu helaas melden dat ons zeer gewaardeerd lid Piet Bodelier op 25 april j.l., in de leeftijd van 78 jaar, ten gevolge van een herseninfarct, is overleden.

Piet heeft tijdens zijn actieve periode onze jeugdafdeling doorlopen en op de hoogste B & A jeugdteams gespeeld. Hij was ondanks zijn ranke lichaam een noeste, bijna niet te passeren centrale verdediger die ook een aantal wedstrijden op ons vlaggenschip acteerde, maar hoofdzakelijk voor onze lagere teams en veteranen uitkwam.
Piet was een rustige man die nooit op de voorgrond trad, maar immer betrouwbaar en positief was. De vrachtwagenchauffeur die hij vele jaren bij Van der Heijden transport te Nijswijler was, vond het prachtig om samen met zijn Ria te wandelen, te fietsen of met een van zijn blitse sportauto’s die hij door de jaren had en liefst met open dak, het Limburgse landschap te doorkruisen.
De laatste jaren zagen we Piet daarom wat minder, maar het nieuwjaar treffen in onze kantine hoorde bij een van de tradities die hij in stand hield.
Namens bestuur en leden van ‘Zijn’ Sjevémet wil ik mijn oprechte medeleven uitspreken en ik wens Ria, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken bij dit grote verlies.

Ben Paulissen, Voorzitter vv Chevremont