πŸ…΄πŸ†‡πŸ†ƒπŸ†πŸ…° πŸ†ƒπŸ…ΈπŸ…ΉπŸ…³ laatste kans om ons te helpen onze doelstelling te halen!! Koop alleen vandaag nog (online) loten!

30 november 2021 11:45

We zitten inmiddels in de 'extra tijd!' Tot vanavond 23:59 uur kun je nog (online) loten kopen voor de Grote clubactie. Bij aanschaf van een of meerdere loten steun je onze jeugdafdeling!
Help jij ons mee..?

vandaag is de laatste dag om nog online loten te kunnen kopen voor de grote club actie. Hiermee steunt u de jeugdafdeling van onze vereniging. We zijn slechts enkele loten "verwijderd" van onze doelstelling en we hopen dat u ons helpt de doelstelling voor de jeugd te behalen!! Naast het steunen van de jeugd kunt u zelf veel mooie prijzen winnen! Door op de link te klikken kunt u meteen loten kopen. Een lot kost slechts 3 euro. (vergeet niet het jeugdlid in te vullen van wie u het lot koopt)

Lot(en) kopen>>