Dit was het weekend: winst voor 1 en 3, 4e veliest nipt en de Dames ongelukkig onderuit.

18 oktober 2021 12:45

Wederom een weekend vol voetbal! Het 3e elftal wist wederom met dubbele cijfers te winnen! Tegen WDZ 5 werd er maar liefst 13 keer gescoord, WDZ deed dat slechts 2 keer: 13-2. De Dames gingen ietwat geflatteerd met 5-1 ten onder tegen de dames van WDZ. de vrouwen van 'os Olympia' hebben momenteel te maken met een overvolle "lappenmand" waardoor er veel basiskrachten niet aan de aftrap konden verschijnen.

Winst was er voor ons vlaggenschip, uit bij Susteren werd een verdiende 0-2 overwinning behaald.  Daniel Meijer en wederom een schitterende goal van Eloy Cox brachten de eindstand op het scorebord.

Het 4e elftal ging in een doelpuntrijke wedstrijd nipt met 4-3 ten onder bij RKSVB 2. De blauw-witten kwamen wel nog op voorsprong maarkonden de voorsprong niet vasthouden.