Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Chevremont na blamage uitgeschakeld in beker

19 september 2021 15:45

Chevremont is na een forse nederlaag bij Sportclub’25 uitgeschakeld in het bekertoernooi. Tegen de tweedeklasser werd met 6-1 verloren.

Het was een dramatisch verlopen middag voor blauw-wit. In de eerste helft moest Boyd Joosten geblesseerd het veld verlaten naar een zeer grove overtreding van de sportclub Goalie die 'slechts' met geel werd bestraft. Tim Blättler miste te toegekende strafschop. Even later was het aanvoerder Roy Bejas die geblesseerd naar de kant ging.

Sportclub'25 wist vlak voor rust nog twee keer te scoren waardoor de ruststand 2-0 was.

in de tweede helft wist Chevremont al snel nog wat terug te doen. Brian Jacobs scoorde vanaf elf meter. Even later konden alle aspiraties de prullenbak in toen Luc Roex zijn tweede gele kaart ontving en dus met met rood van het veld moest. Sportclub'25 wist de score uit te bouwen tot 6-1.